Wij geloven in de kracht van spelen en spelend leren. Dat doe je niet alleen op de peuterschool maar ook thuis. Daarom is het belangrijk om leuk en uitdagend speelgoed te hebben zodat kinderen ook buiten schooltijd zich optimaal ontwikkelen.

Soms raken kinderen uitgekeken op hun speelgoed en daagt het niet meer uit. Of misschien wilt u gewoon eens wat nieuws. Speciaal daarvoor hebben onze speel-o-theken. Voor een kleine bijdrage (vaak niet meer dan €0,40) leent u leuk en uitdagend speelgoed. Na een tijdje brengt u het speelgoed weer terug en leent gewoon weer iets anders. Superhandig dus!

Bij de speel-o-theken kunt u ook terecht voor vragen over opgroeien en opvoeden, dus loop gerust eens binnen!

Wij hebben de volgende speel-o-theken:

Speel-o-theek Katrijn

Speel-o-theek Klein Duimpje